Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا،‌آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های عبادی-سیاسی در حرم مطهر رضوی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری و رئیس دولت سیزدهم در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری، اظهار کرد: در مراسم تنفیذ، در حکم رهبری یک نکته و در سخنان رئیس جمهور دو نکته وجود داشت که این سه نکته، نکاتی امیدوارکننده برای مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نکته‌ای که در حکم رهبری وجود داشت، این بود که ایشان دو شاخصه را برای رئیس جمهور ذکر کردند. یکی شاخصه علم و دیگری تقوا و پرهیزکاری. تعیین این دو شاخصه به مردم اطمینان می‌دهد، زیرا رهبری ولایت دارد و حجت بقیه‌الله است و هرگز در سخنان خود مبالغه نمی‌کند. اگر تنفیذ انجام نشود، ریاست جمهوری طاغوتی و نامشروع است و این تنفیذ است که به ریاست جمهوری مشروعیت می‌بخشد و وقتی در مراسم تنفیذ دو شاخصه برای رئیس جمهور ذکر می‌شود، مسئله‌ای اعتقادی و قابل توجه است.

امام جمعه مشهد با بیان اینکه عالم بودن یعنی علم داشتن به درد مردم و درمان آن، عنوان کرد: همچنین پرهیزکار بودن رئیس جمهور یعنی او تعهد را در مقابل عمل اجرایی می‌کند. برای انسان پرهیزکار، قدرت و مطامع انسانی مطرح نیست.

علم‌الهدی با بیان اینکه در سخنان رئیس جمهور نیز دو نکته امیدوارکننده وجود داشت، گفت: رئیس جمهور رسالت‌ اجرایی خود را ایجاد تحول عنوان کرد. معنای تحول این است که تمام ضعف‌های مدیریتی و نابسامانی‌هایی که در حال حاضر در بدنه اجرایی وجود دارد، از بین برود و جای این‌ها را حرکت‌های اثباتی و حرکت‌های قوی مدیریتی بگیرد.

نماینده ولی وفقیه در خراسان رضوی ادامه داد: این برای مردم امیدآفرین است، چون رهبری برای شخص رئیس جمهور صفت پرهیزکاری را ذکر کردند و حالا این آقای پرهیزکار و باتقوا هم آمده و محور رسالت خود را تحول اعلام کرده است.

وی اضافه کرد: همچنین آقای رئیسی علنا به مردم گفت که برای حل تمام مشکلات تحقیق و بررسی انجام داده است و راه حل این مشکلات را در مشورت با نخبگان و متخصصان مشخص کرده است و با این اراده و آگاهی به سر کار می‌آید. آدم باتقوا و پرهیزکار که دروغ نمی‌گوید، پس ان‌شاءالله با اخلاصی که برای خدا دارد، موفق خواهد شد.

علم‌الهدی با بیان اینکه تمام وعده‌های رئیس جمهور با امدادهای الهی شدنی است، عنوان کرد: اینکه آقای رئیسی گفت ما از تبار ما می‌توانیم هستیم، از جملات امام(ره) بود. امام فرمودند ما می‌توانیم، چون به خدا متکی هستیم و قدرت خدا ما را تایید می‌کند. بالاترین قدرت، قدرت خداست، پس بالاترین توانستن هم توانستن ماست.

امام جمعه مشهد با تاکید بر اینکه در کنار امداد الهی، کمک مردم نیز برای برون‌رفت از مشکلات لازم است، تصریح کرد: شما مردم به خوبی می‌توانید کمک کنید. ضعیف‌ترین افراد این ملت، می‌توانند قوی‌ترین کمک‌ها را به دستگاه اجرایی بااخلاص داشته باشند. وقتی دولتی که از خود شما تشکیل شده می‌خواهد مشکلات را حل کند، شما هم با تمام قدرت به آن کمک کنید تا موفق شود.

وی بیان کرد: امیدواریم وجود مقدس پروردگار بر ما منت بگذارد و با قدرت وابسته به خودمان و نیروی مستقل خودمان، به ما کمک کند و دشمنانی را که می‌خواهند ذلت و استیصال ما را ببینند، شکست دهد.

علم‌الهدی همچنین با اشاره به شرایط بحرانی کرونا در کشور، خاطرنشان کرد: این یک مسئله کاملا جدی است. ما در بسیاری از شهرهای کشور وضع خوبی نداریم. تعداد بیماران مبتلا به کرونا تا حدی زیاد است که امکانات درمانی شهرها تمام شده است. تنها در یک روز ۵۲۰ بیمار مبتلا به کرونا در مشهد در ICU بستری شده‌اند. مگر این شهر چند تخت ICU دارد که فقط در یک روز ۵۲۰ تخت می‌خواهد. در حال حاضر کادر درمان دارد با چنگ و دندان خدمت می‌کند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه دو عامل می‌تواند با این ویروس مقابله کند، گفت: اولین عامل رعایت پروتکل‌ها است. ماسک بزنید. عده‌ای با ماسک نزدن اظهار قدرت می‌کنند. اینکه در برابر یک ویروس بی‌شعور ماسک نزنید، قدرت است؟ فاصله‌های اجتماعی را در هر جایی رعایت کنید. بسیاری از افرادی که فکر می‌کردند هرگز به کرونا مبتلا نمی‌شوند، مبتلا و بستری شدند و تعداد زیادی از آنان نیز فوت کردند.

وی تاکید کرد: در هر جایی که می‌روید، به پروتکل‌های اعلام‌شده از سوی ستاد مقابله با کرونا عمل کنید. آستان قدس با تمام قدرت به اجرای پروتکل‌ها اهتمام دارد، اما شما برادران و خواهران نیز هنگامی که به حرم می‌آیید رعایت کنید. بسیاری از افراد در حرم ماسک نمی‌زنند، این درست نیست. خدام آستان قدس به شما به عنوان مهمانان امام رضا(ع) احترام می‌گذارند و نمی‌خواهند خیلی شما را امر و نهی کنند، اما ماسک نزدن در این جمعیت انبوه در حرم، خلاف شرعی است و مسئولیت شرعی دارد. اگر شما باعث انتقال ویروس به مسلمانی شود و او تا مرز مرگ جلو رود، جواب یک شب تب کردن او را نمی‌توانید در درگاه خدا بدهید.

علم‌الهدی اضافه کرد: عامل دومی که می‌تواند در برابر این ویروس مقابله کند، واکسن است. عزیزان ما مراکز واکسیناسیون را تاسیس کردند و اخیرا قرار شده است بسیج جامعه پزشکی نیز با همه قدرت بیاید و در داخل مساجد واکسیناسیون را اجرا کند. مردم باید بدانند واکسن درمان این درد است و آدم نباید با توهمات از درمان قطعی سرپیچی کند و خود و دیگران را مبتلا کند. این با عقل و دین‌داری جور در نمی‌آید.

امام جمعه مشهد ادامه داد: ائمه ما هم خود را از آسیب‌ها حفظ می‌کردند.‌ اینکه شما خود را حفظ نکنید و از ائمه انتظار معجزه داشته باشید، درست نیست. ما باید مانند ائمه زندگی کنیم، نه اینکه از خودمان دین تازه‌ای درست کنیم.

کد خبر 619190 برچسب‌ها سید احمد علم الهدی مشهد واکسن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سید احمد علم الهدی مشهد واکسن امام جمعه مشهد علم الهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۰۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا پورابراهیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به جلسات ارزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: موضوع بحث سیاست‌های ارزی در سال‌های اخیر اصلی‌ترین موضوع اقتصاد کلان کشور بوده علی رغم اینکه به عنوان یک رویکرد کلان در اقتصاد محسوب می‌شود اما به شدت بر زندگی مردم و معیشت آنان و بر حوزه فعالیت‌های جاری کشور اثر دارد.

آنگونه که ایلنا روایت کرده، وی بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که سیاست‌های ارزی دولت سیزدهم بعد از تغییر رئیس کل بانک مرکزی متناسب با آن چیزی که در اهداف قانونی بوده و در برنامه قانونی بوده، اجرایی نشده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این که اگر ما قانون را برای اجرای برنامه‌های عملیاتی دولت مبنا بدانیم، باید بگویم آن چیزی که اجرا می‌شود با قانون برنامه، احکام دائمی و با همه آن چیزهایی که به عنوان قانون محسوب می‌شود، مغایرت‌های جدی دارد، تاکید کرد: بنابراین نگرانی ما از عدم اجرای قوانین و مقررات قانونی است نه اینکه قانون نداشته باشیم. حتی ما به واسطه همین رویکرد قانونی، جایگاه بانک مرکزی را در قانون ارتقا دادیم.

وی متذکر شد: این موضوع طی ۴ سال در مجلس و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طول کشید و به شدت اعتقاد داشتیم که بانک مرکزی باید از اقتدار لازم برای اجرای سیاست‌های ارزی و پولی برخوردار باشد و این موضوع را هم در مجلس یازدهم تصویب کردیم و ابلاغ شده و عملاً و رسماً با رویکرد قانون جدید، مسیر و جریان فعالیت بانک مرکزی طی می‌شود.

پورابراهیمی تاکید کرد: لذا این قانون در اختیار دولت است و قوانین دیگر هم وجود دارد و دولت مکلف است بر اساس این قوانین عمل کند. بنابراین نگرانی ما از عدم اجرا است و معتقدیم مدیریت فعلی بازار ارز مبتنی بر این نگاه و بر اساس ضوابط قانونی نیست؛ این یکی از چالش‌های اساسی ما طی یکی دو سال اخیر بوده و به شدت اثر منفی بر این حوزه گذاشته است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه به ظاهر نام از سیاست‌هایی می‌برند که تغییری در نرخ ارز و اقتصاد رقم نخورد، اما این اقدامات به شدت التهاب ها را بیشتر کرده است درحالی که اگر ما با روش قانونی جلو می‌رفتیم و بر اساس نرخ ارز شناور مدیریت شده، عمل می‌کردیم، که در قانون و احکام دائمی آمده است، حتماً نرخ ارز از این نرخی که الان در بازار غیر رسمی وجود دارد، بسیار کمتر بود و اساساً این نرخ به وجود نمی‌آمد.

وی اظهار داشت: نکته بعدی آن است که به جز قانون که مبنای ماست و طبیعتاً در حوزه عملیات اجرایی مبنای کار قرار می‌گیرد، موضوعات مربوط به خود دستورالعمل دولت را هم داریم؛ از جمله سند تحول دولت مردمی که در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ توسط رئیس جمهور ابلاغ شد و مبنای عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت و در آن سرفصل سیاست‌های ارزی هم کاملاً به طور مشخص آمده است.

وی ادامه داد: در بخش سیاست های ارزی سند تحول دولت مردمی رئیس جمهور، همان رویکرد و نگاه مبتنی بر قانون احکام دائمی برنامه ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفته و طبیعتاً دولت باید بر اساس آن اقدامات خود را انجام دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر قوانین و سند تحول دولت مردمی، تجارب مختلف در اختیار ماست و ما نباید تجربه هایی که در گذشته منجر به آثار منفی بر اقتصاد کشور و معیشت مردم شده است را تکرار کنیم و تکرار آن تجارب قابل قبول نیست.

پورابراهیمی با اشاره به جلسات ارزی مشترک اخیر دولت و مجلس، گفت: جلساتی طی دو هفته اخیر با محوریت کمیسیون اقتصادی مجلس و با حضور رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و معاون رئیس جمهور و با محوریت ریاست مجلس و روسای چند کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد.

وی در تشریح اهداف این جلسات گفت: محور این جلسات آن بود که تجربه تنش‌ها و شوک‌های ارزی گذشته که در کشور باعث کاهش ارزش پول ملی و فشار به معیشت مردم شد را تبیین کنیم و تاکید نمایندگان اقتصادی این بود که نباید به این تجارب بی تفاوت بود.

پور ابراهیمی با بیان این که از طرف دیگر در این جلسات تاکید شد که مبنای ما قانون است و ما از دولت چیز جدیدی نخواستیم افزود: از همه مهمتر تاکید همکاران ما در مجلس این بود که ادامه این روند آسیب های بیشتری به همراه دارد و اگر می‌خواهیم ثبات اقتصادی در کشور وجود داشته باشد، باید به تجارب گذشته و اجرای قوانین توجه جدی داشته باشیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که اعتقاد ما آن است که این نرخ ارز غیررسمی که در حال حاضر در بازار جولان می‌دهد، قابل مدیریت است اظهارکرد: اگر می بینیم وضعیت ما در حوزه قاچاق کالا تشدید شده اما همچنین ارز ترجیحی می‌دهیم با این هدف که مردم با قیمت پایین گوشت و مرغ بخرند ولی این اقلام ضروری با قیمت ۲ تا ۳ برابر قیمت ارز ترجیحی به دست مردم می رسد؛ منطقا باید به این جمع بندی برسیم که ادامه این مسیر به صلاح کشور نیست حتی لازم نیست مجلس ورود کند و با این شرایط دولت، خودش باید در سیاست‌های ارزی تجدیدنظر کند.

پورابراهیمی در پایان با بیان این که مجلس در حال حاضر وارد فرایندی شده است که در آن باید برنامه اجرایی دولت در حوزه سیاست‌های ارزی به مجلس ارائه شود، گفت: در واقع، ما آیین نامه و ضوابط به اندازه کافی داریم. سیاست و سند تحول دولت مردمی را هم داریم و قانون برنامه و احکام بانک مرکزی هم وجود دارد و ما چیز جدیدی نمی‌خواهیم. بلکه هدف از این جلسات آن است که برنامه اجرایی دولت درباره سیاست‌های ارزی متناسب با این مواردی که گفتیم، سریعتر ارائه شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900208

دیگر خبرها

  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود
  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود
  • انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • اکران مردمی آپاراتچی در اصفهان با حضور عوامل فیلم
  • باید از غول‌های رسانه جلوتر باشیم
  • معلمان روشنی بخش تاریکی دنیا هستند